Boudoir

Boudoir fotos

Alle kvinder har forskellige former og størrelser, høj, lav, buttede og spinkle. Der er ingen som kan sige, at det ene er bedre end det andet. Men tillid og tro på dig selv, er hvad der giver fantastiske billeder. 

Forkæl dig selv med nyt lingeri og skønhedsbehandlinger før sessionen så der er skabt en god grobund for fantastiske boudoir billeder!

Boudoirfotograferinger bliver brugt i mange sammenhænge, men de mest populære er:

 • At give sig selv en god oplevelse, og lære at holde af sin egen krop
 • Morgengave til gommen
 • Valentines Day
 • Julegave/årsdagsgave
 • Sexet overraskelse
 • Oplevelse ved polterabend for piger

At få taget boudoir billeder af en fotograf kan være en grænseoverskridende oplevelse, så det er vigtigt du vælger en fotograf du føler dig tryg ved. Vi kan være to til stede ved boudoirfotograferinger. Thomas, som tager billederne og sørger for lyssætningen er den helt rigtige. Heidi, som finder de helt rigtige positurer til dig, så netop dine kurver og former bliver fremhævet, og det du måske ønsker at skjule, vil være gemt. Du kan også vælge at det kun skal være Heidi der er din fotograf, hvis du er kvinde. Eller Thomas der er din fotograf, hvis du er mand. Det vigtigste er at du vælger – hvad du føler dig mest tilpas med.

I vores trygge omgivelser bliver der sørget for dig, og for at dine billeder bliver smukke og smagfulde. At få dig til at føle dig veltilpas er helt centralt.

Tag gerne flere sæt undertøj med end du har tiltænkt til din boudoirfotografering. Vi anbefaler også at du evt. tager strømpebukser der stopper ved lårene, hofteholdere, body/corsage, skjorter, hatte, perler eller lign. med – og meget gerne et par stiletter. Jo mere du har med, jo mere kreative kan vi være.

Hvis du foretrækker at have en veninde med når du skal fotograferes, må du selvfølgelig gerne det. Vores erfaring siger os blot, at boudoirfotograferingen går bedst uden tilskuere, uanset køn, da jo flere øjne der kigger på dig, kan gøre, at du kan have sværere ved at slappe helt af. Og det vil bremse dig i din fulde koncentration til poseringen og situationen. Men det vigtigste er at du er tryg ved fotograferingen.

Styling til kameraet er meget anderledes end hverdagens make-up, og kan sagtens være 50% tungere. Pudder kan være en rigtig god ting, da man nemt får det varmt under fotograferingen, og derfor vil skinne i huden.

Retouchering er et farligt emne, og folk enten elsker det eller hader det. Vi retoucherer billeder til den enkelte kundes ønsker, hvad enten det er at mindske en delle, styrke kurven, fjerne ar, glatte huden ud osv osv. Men kun så det stadig ser naturligt ud.

Galleri

Priser

Boudoirfotografering i studiet

Du får:

 • Op til 1,5 times fotografering.
 • Vejledning til tøj før fotograferingen.
 • Du bliver guidet under hele fotograferingen i hvordan du skal stå og ligge.
 • Du bliver tilbudt en tid i studiet, når billederne er færdigredigeret, hvor du kan få vejledning i udvælgelse af billederne.
 • Du får også tilsendt et onlinegalleri, hvis I foretrækker at udvælgebillederne hjemme.
 • Alle billeder der købes fra os, bliver fuldt redigeret. Det vil sige, at hvis du har ujævnheder i huden (bumser og lign.) strækmærker, appelsinhud, en træls delle osv. og ønsker at få det redigeret væk/formindsket, er dette inkluderet i prisen.

Pris 1200,-

Priser for portrætter

Priser for billeder fremkaldt:
13x18cm 200,-
18x24cm 300,-
20x30cm 375,
30x40cm 475,-
40x60cm 675,-
50x70cm 775,-
60x80cm 1025,-
70x100cm 1225,-
Digitalt billede i fuld kvalitet 650,- stykket

Alle billeder digitalt fra sessionen (typisk mellem 10-25 billeder) 6000,-

Rabatordning:

Ved køb over 10 billeder, får du 20% i rabat.