Nyfødt Fotografering

Billeder af Nyfødte i Odense

Vores nyfødtfotografering i Odense er designet til at fange de mest betydningsfulde øjeblikke i jeres nye families liv.

Vi prioriterer sikkerhed, tryghed og varme i vores tilgang, alt sammen med en stor portion tålmodighed.

 

Hvor lang tid tager fotografering af nyfødte?

Vi sætter altid mindst 3 timer af til vores nyfødtfotografering. Denne tid giver os mulighed for at lære jer som familie at kende, forstå jeres ønsker og behov for billederne. Der er tid til bleskift, til at lade babyen spise og til at I som forældre kan slappe af.

Vi forstår vigtigheden af at skabe et afslappet miljø, da det bidrager til babyens komfort og ro. Hvis babyen ikke er tilpas, trøster vi og sørger for, at der er behov for mad, før babyen går tilbage til mor eller far. Vores fotografering er altid baseret på barnets præmisser og vi glæder os til at byde jer velkommen til vores fotostudie i Odense. 

Vigtige tips til nyfødtfotografering

Det bedste tidspunkt at tage billeder af jeres baby er mellem 3 og 10 dage efter fødslen. Efter 10-14 dage begynder babyerne at sove mindre om dagen, og efter cirka 3 uger kan de udvikle nyfødt-akne eller hormonknopper i ansigtet.

Hvis mor ammer, undgå mad eller drikkevarer, der kan give babyen maveproblemer, som f.eks. kaffe, dagen før fotograferingen. Det er også bedst, hvis babyen ikke lige har sovet, når I kommer til studiet, da nyfødte ikke sover dybt under fotograferingen, hvis de allerede har sovet i 2-3 timer.

Det bliver varmt under fotograferingen, men det er vigtigt, at babyen kan holde varmen, selvom tøjet tages af. Tag derfor selv let tøj med, så I kan være komfortable. Der er også behagelige stole til jer at slappe af i under sessionen.

 

Husk at medbringe…

Husk at medbringe en pusletaske med ekstra bleer, en sut, ekstra mad (hvis babyen får flaske) og skiftetøj til jer forældre. En rolig, mørk bluse til nærhedsbilleder anbefales også. I kan også medbringe et tæppe, en nusseklud eller en bamse, som I gerne vil have med på billedet.

Vi sørger for puslepude, mikroovn, toilet og drikkevarer.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os. Det er bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt!

Priser

Nyfødtfotografering

Vi anbefaler at I kommer inden baby er 14 dage. Jo før jo bedre. Send gerne en sms så snart I har født, så er chancen for at vi kan nå at finde en tid til Jer inden 14 dage størst.

Du får:

  • Op til 3 timer i studiet (der skal være god tid til både amning og bleskift).
  • Vi har alt der skal bruges til fotograferingen, kjoler, hårbånd, bukser og huer.
  • Vi tager gerne billeder af både den nyfødte, søskendeportrætter og famillieportrætter.
  • Du får tilsendt et onlinegalleri, hvorfra I udvælger og køber billederne hjemme.
  • Du har også mulighed for at få en tid i studiet, når billederne er færdigredigeret, hvor du kan få vejledning i udvælgelse af billederne, hvis du foretrækker dette i stedet for.
  • Alle billeder bestilt fra os, bliver fuldt redigeret. Det vil sige, at hvis baby har hormonknopper, eller du har ujævnheder i huden (bumser og store porer og lign.) strækmærker, appelsinhud, en træls delle osv. og ønsker at få det redigeret væk/formindsket, er dette inkluderet i prisen

Pris 1500,-

 

Priser for portrætter

Priser for billeder fremkaldt:
13x18cm 200,-
18x24cm 300,-
20x30cm 375,
30x40cm 475,-
40x60cm 675,-
50x70cm 775,-
60x80cm 1025,-
70x100cm 1225,-
Digitalt billede i fuld kvalitet 650,- stykket

Alle billeder digitalt fra sessionen (typisk mellem 10-25 billeder) 6000,-

Rabatordning:

Ved køb over 10 billeder, får du 20% i rabat.

 

Galleri